Bezielde Wolven

Aanpak

Neem de stap naar een gebalanceerd en vervuld leven

Je verdient het om ook voor jezelf te zorgen. Neem vandaag nog contact op met Bezielde Wolven Coaching en begin jouw reis naar persoonlijke groei en welzijn.

1 Grenzen stellen

We helpen je leren “nee” te zeggen en je eigen behoeften te erkennen. Grenzen stellen betekent niet dat je egoïstisch bent, maar dat je voor jezelf zorgt zodat je beter voor anderen kunt zorgen.

2. Omgaan met Fysieke Stress

Hoofdpijn, spierpijn en rugklachten zijn tekenen van aanhoudende stress. Onze natuurverbonden sessies en diepgaande ontspanningsoefeningen helpen je om op een natuurlijke wijze tot rust te komen. Je komt werkelijk thuis in je lichaam.

3. Pleasegedrag Doorbreken 

Pleasegedrag kan voortkomen uit de behoefte aan goedkeuring en angst voor afwijzing. Wij helpen je reflecteren op je eigen behoeften en waarden, en leren je hoe je je eigen stem kunt laten horen.

4. Kwetsbaarheid Omarmen

Het is nobel om sterk te willen zijn voor anderen, maar het is ook cruciaal om je eigen kwetsbaarheid te erkennen en hulp te vragen wanneer dat nodig is. Niemand kan altijd sterk zijn, en dat hoeft ook niet.

5. Balans in Geven en Ontvangen

Het kan frustrerend zijn om te voelen dat je veel geeft en weinig terugkrijgt. Wij leren je duidelijk te communiceren met de mensen om je heen over je behoeften en verwachtingen, om je relaties meer in balans te brengen.

6. Rust en Ontspanning Integreren

Tijd nemen voor rust en niets doen is essentieel voor je welzijn. Wij helpen je kleine momenten van rust in je dag te integreren, zoals een wandeling maken, lezen, of gewoon even zitten zonder iets te doen. Het is oké om niet altijd productief te zijn.

7. Samen Ontwikkelen met Andere Mannen

Door samen met je gids/mentor en andere mannen bewust vorm te geven aan je persoonlijke ontwikkeling binnen een veilig kader, voed je jezelf met gezonde mannenenergie. Hierdoor leer je dat wij als mannen meer op elkaar lijken dan verschillen en neem je op een meer verbonden manier je plek in de mannenwereld in.

8. Natuurverbonden

Bij bezielde wolven nemen we je elke sessie mee naar buiten, in onze prachtige Kempense natuur. Ook jij bent een deel van dit groter geheel. Door samen te werken met moeder natuur ga je beter meestromen op het tempo van jouw levensstroom.

Bij Bezielde Wolven Coaching geloven we dat zelfzorg geen luxe is, maar een noodzaak. Jouw gids staat klaar om je te ondersteunen bij het begrijpen van deze patronen en het ontwikkelen van gezondere gewoonten.

Doe mee aan het Wolf Jaartraject!
Transformeer je leven met innerlijke rust, gezondere eigenwaarde en stevige grenzen. Schrijf je in en ontdek de kracht van de wolf in jou.

Bezielde wolven coaching voor mannen die durven kiezen voor zichzelf

Groeien doen we altijd
in en met de natuur

Naast praten staan we voor
leren met het lichaam

We werken steeds vanuit
een verbindende houding

We zoeken altijd op maat naar wat werkt voor jou

Wens je graag een
gratis kennismakingswandeling?

Voordelen

  • Een heldere sterkte/zwakte analyse gekoppeld aan een aanbod op maat
  • 45 min even offline genieten van prachtige natuur en een goed gesprek.

Wat is een bezielde wolf?