Bezielde Wolven

Jouw gids, Hans

Opgegroeid in de Kempense bossen

Als kleine jongen groeide ik op in de prachtige Kempense bossen. Vanaf het moment dat ik me kan herinneren, voelde ik me altijd echt thuis in onze Kempische natuur. Het was de plek waar ik me diep verbonden voelde met iets dat zoveel groter was dan ikzelf. Terwijl ik opgroeide, verdween de grond onder mijn voeten door jeugdtrauma en de gevolgen van complex trauma, die mijn ontwikkeling beïnvloedden.

Dankbaarheid en groei

Nu, zoveel jaren later, ben ik dankbaar voor de vele meesters op mijn pad en de moeilijke jaren die me hebben gevormd. De groei ging door en mijn missie werd geboren. De afgelopen 10 jaar heb ik mezelf intensief ontwikkeld via diverse hoogstaande coachopleidingen, zoals integrale coaching, systemische coaching en procesbegeleiding voor groepen.

Leven en ondernemen vanuit de mannenkern

Met mijn missie, “leven en ondernemen vanuit je mannenkern,” richt ik me tot ondernemende mannen die verder willen gaan dan mentale coaching. Als coach, mentor en procesbegeleider neem ik jullie graag mee op pad in onze prachtige Kempische natuur. Ik bied sessies aan die duurzame verandering op gang brengen, inclusief lichaamswerk, systemisch werk en natuurverbonden mannenwerk.

Bezieling en leiderschap

Bezieling gaat voor mij over leiden vanuit je innerlijke kracht. Bewust en verbonden als man durven leiden in het onbekende. Je missie naleven en vanuit een gezonde mannelijkheid een positieve en duurzame bijdrage leveren aan je relaties, je bedrijf en de samenleving.

Innerlijke strijd en herontdekking

Ondanks alles lukte het me aardig om me erdoorheen te slaan, of dat dacht ik tenminste. Totdat ik als volwassen man plotseling de realiteit onder ogen zag: ik was innerlijk nog steeds aan het overleven. De crisis en het instorten van mijn wereld markeerden tegelijkertijd het begin van een diepgaande en langdurige reis terug naar mijn kern en mijn gezonde levensstroom.

Stap samen met mij op het pad van bezieling

Stap met mij op het pad van bezieling en laten we het samen doen. Je hebt het al veel te lang alleen gedaan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg al onze nieuwsberichten en ben als eerste op de hoogte van al onze mannenvuren!