HIKE2HEAL EDITIE KEMPEN

Hike2Heal Editie Kempen 2024: Meerdaagse Wandeltocht voor Mannen

18 – 20 oktober 2024: Vind Innerlijke Rust in de Natuur

Ben je toe aan een pauze van de dagelijkse hectiek en wil je jezelf opnieuw verbinden met de natuur? Sluit je dan aan bij de Hike2Heal Editie Kempen 2024. Deze unieke meerdaagse wandeltocht is speciaal ontworpen voor mannen die op zoek zijn naar innerlijke rust en zelfontdekking. Ontdek de kracht van natuurverbonden mannenwerk en leer hoe je diep kunt ontspannen in een inspirerende natuurlijke omgeving.

Wat Kun Je Verwachten van Hike2Heal Kempen 2024

  • Uitdagende Dagtochten: Geniet dagelijks van wandeltochten van gemiddeld 20 km, waarbij je een volledige bepakking (12 – 15 kg) meedraagt. Ervaar de schoonheid van de Kempense natuur terwijl je jezelf fysiek uitdaagt.

  • Overnachten in de Natuur: Breng de nachten door in je eigen tent of huur een tent via onze partner A.S. Adventure. Overnacht op campings met sanitaire voorzieningen en word één met de natuur.

  • Samen Koken en Leven in de Natuur: Bereid je eigen maaltijden in de buitenlucht samen met de groep en ervaar de voldoening van zelfvoorzienend leven in de natuur.

  • Kennismaking met Mannenwerk: Laagdrempelige introductie tot mannenwerk door middel van coaching en procesbegeleiding in een groepssetting. Hike2Heal biedt een unieke combinatie van sportieve wandeltochten en ontspanningsoefeningen. Deze tocht helpt je op een natuurlijke manier te ontspannen en dieper te verbinden met jezelf en anderen.

Deelname aan Mannencirkels en Natuurverbonden Mannenwerk

Hike2Heal biedt een toegankelijke manier om kennis te maken met mannencirkels en natuurverbonden mannenwerk. Deel je ervaringen en inzichten met de groep en groei samen in een ondersteunende omgeving.

Inclusief Gratis RVS Veldfles met Wolvenlogo

Voorwaarden voor Deelnemers aan Hike2Heal

  • Goede Conditie: Je moet in staat zijn om enkele dagen met een zware rugzak (12 – 15 kg) te lopen.
  • Uitrusting: Zorg voor de benodigde uitrusting volgens de paklijst. Je kunt voordelig materiaal huren bij A.S. Adventure of lenen van een vriend.

Hike2Heal Editie Kempen is perfect voor mannen die hun eerste stappen willen zetten in het hiken. Je hebt geen uitgebreide ervaring nodig, alleen de bereidheid om jezelf uit te dagen en te groeien.

Praktische Informatie: Data, Locatie en Route

  • Vertrek: Vrijdag 18 oktober 2024 om 9:00 uur bij Oplaadpnt, Hodonk 99, 2470 Retie
    • Check-in en individuele intentieoefening
    • Deelronde rond het vuur
  • Aankomst: Zondag 20 oktober 2024 om 14:00 uur bij Oplaadpnt, Hodonk 99, 2470 Retie
    • Afsluitend vuur met warme dranken
    • Slotvuur en deelronde
    • Check-out rond 16:00 uur

Route, Overnachting en Maaltijden

Tijdens deze driedaagse wandeltocht verken je de mooiste paden van de Kempen en steek je de grens over naar Noord-Brabant, Nederland. De route is voor 90% onverhard en biedt een prachtige variëteit aan landschappen.

Je overnacht op campings met sanitaire voorzieningen. Onderweg bereid je je eigen maaltijden (zie paklijst). Op zondag sluiten we het weekend af met een warme maaltijd.

Kosten en Inschrijven

  • Prijs: €299 per persoon, inclusief coaching, campingverblijf en afsluitende maaltijd.

Schrijf je vandaag nog in voor Hike2Heal Editie Kempen 2024 en ontdek de weg naar innerlijke rust!

Waarom snel inschrijven?

De plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij.

Na aanmelding via onderstaand formulier ontvang je kortelings een uitgebreide fiche met alle info alsook een paklijst. Inschrijving is pas definitief na betaling. Heb je nog vragen stel ze dan zeker in dit formulier. 

Graag tot binnenkort!

Warme groet 

Hans 

mannen met rugzak rond een vuur