Bezielde Wolven

Wij, de roedel

In een proces van zelfontwikkeling zoeken we naar een gezonde verbinding met anderen, mannen die deel kunnen uitmaken van onze roedel. Tijdens onze mannenvuren, retraites en groepsessies nodigen we elkaar uit om bewust en zinvol samen te komen. We ontwikkelen gezonde mannelijkheid door in beweging te komen, stil te staan en te leren voelen wat het betekent om bezield te zijn.

Samen vormen we een roedel die zich aan elkaar ontwikkelt. Een luisterend oor, een spiegel zonder oordeel en volledig in vertrouwen, genietend van vuur, natuur en beweging.

Gezonde mannelijkheid ontwikkelen

Om als man gezonde mannelijkheid te ontwikkelen, heb je andere mannen nodig. Tijdens al onze evenementen staan we voor veelzijdige mannelijkheid. Samen met de community van ondernemende mannen beleef je exclusieve ervaringen, zoals mannenvuren, of ga je mee op één van onze meerdaagse avonturen met coaching.

Veiligheid en groei

We creëren een veilige ruimte waar elke man zijn persoonlijke groei kan vinden. De natuur en het avontuur zijn altijd de verbindende elementen in dit proces.

Toegankelijk voor Iedereen

Er zijn evenementen voor elk budget. Wil je laagdrempelig kennismaken met onze community? Schrijf je dan in voor één van onze workshops, waar je met waardevolle inzichten en een geweldige ervaring naar huis gaat.

Sluit je aan bij de Roedel

Beleef samen met ons de kracht van gezonde mannelijkheid en groei in een ondersteunende en avontuurlijke omgeving.

Mannenvuur

WORKSHOPS

Retraites

Doe mee aan het Wolf Jaartraject  Transformeer je leven met innerlijke rust, gezondere eigenwaarde en stevige grenzen. Schrijf je in en ontdek de kracht van de wolf in jou.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg al onze nieuwsberichten en ben als eerste op de hoogte van al onze mannenvuren!